PC Reparaties

Is er een onderdeel defect, is uw computer te langzaam, krijgt u vervelende schermen, een virus of malware? Een monteur van Computerservice Assen komt graag bij u langs om een diagnose te maken.Veel storingen kunnen ter plaatse opgelost worden. Mocht dit niet lukken, dan kan de monteur de computer meenemen naar de werkplaats. U krijgt dan altijd een prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.  

 

Heeft u een virus, zoals het politievirus of Cryptowall, waardoor uw bestanden versleuteld zijn? Computerservice Assen probeert samen met u de schade zoveel mogelijk te beperken.

Mocht uw probleem niet binnen een dag op te lossen zijn, dan is het mogelijk gebruik te maken van een vervangende laptop.

Wilt u veilig met uw laptop in het hele huis kunnen werken, maar bent u niet op de hoogte van de juiste manier van beveiligen? Computerservice Assen kan uw beveiligde draadloos netwerk aanleggen, tevens geven wij advies bij storingen. Ook voor uw bekabelde netwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

De bliksem slaat in! Het gevolg is vaak dat voedingen uit computerkasten, die voor de energie van het systeem zorgen, defect raken. Maar dit kan ook komen door slijtage of kortsluiting.

Het werkgeheugen van uw computer kan het laten afweten. Computerservice Assen kan het geheugen controleren op fouten en indien noodzakelijk uit voorraad vervangen.
Dvd-spelers en dvd-branders branders worden gebruikt om dvd’s te lezen en/of te schrijven. Computerservice Assen kan een defecte dvd-speler of –brander uit voorraad vervangen.

U hoort tikkende of gierende geluiden als de computer start, u ruikt een smeulende geur of er komt geen geluid en geen actie. Alle kans dat de harde schijf op het punt staat kapot te gaan of al defect is. Harde schijven zijn ingewikkelde onderdelen van de computer, waar makkelijk iets mis mee kan gaan. Dit geldt vooral voor laptops, die meer te verdragen hebben.

Als de harde schijf kapot is, bent u natuurlijk vooral bang dat uw gegevens verloren zijn. Deze zijn in de meeste gevallen echter terug te halen. Maar het is beter dit te voorkomen door de harde schijf tijdig te vervangen en in ieder geval altijd te zorgen voor een backup van uw gegevens.

Het gebeurt soms en altijd op een ongelegen moment: uw computer crasht. Geen reden voor paniek. Computerservice Assen zorgt voor een backup van uw persoonlijke bestanden (zolang de harde schijf nog werkt). Hierna kijken we of het nodig is om een herinstallatie van Windows uit te voeren, of dat het probleem op te lossen is zonder een herinstallatie. In de meeste gevallen zullen we het systeem bij u afhalen om alles weer in orde te brengen. Alle bestanden worden overgezet en het systeem wordt opnieuw geïnstalleerd. Natuurlijk wilt u uw computer niet te lang kwijt zijn. Computerservice Assen kan er over het algemeen voor zorgen dat u volgende dag weer kunt beschikken over uw computer.
De computer start niet meer op. Dit kan o.a. komen doordat de processor of het moederbord defect is. Goede raad is duur. Of toch niet: Computerservice Assen kan dit probleem in de meeste gevallen snel en goedkoop oplossen. Wij zoeken voor u uit of het aan de processor of aan het moederbord ligt. Als het om het moederbord gaat, kan het soms gerepareerd worden, maar in de meeste gevallen is het beter het te vervangen door een gelijkwaardig of beter exemplaar. Datzelfde geldt voor de processor. Helaas geldt dit niet voor computers die ouder zijn dan 5 of 6 jaar: daarvoor zijn moederborden en processoren niet meer leverbaar.

Computer reparatie Smilde: Computerservice Assen!

Vertoont uw computer of laptop gebreken en bent u op zoek naar een computer reparateur in Smilde? Computerservice Assen lost het voor u op! Binnen enkele minuten rijden bent u bij onze winkel en werkplaats in Assen. Hier repareren wij snel en vakkundig uw laptop of computer. Geen tijd om van Smilde naar Assen te komen? Geef ons een belletje en dan zullen we proberen u telefonisch verder te helpen. Bij sprake van een reparatie kunnen wij ook gewoon bij u langskomen in Assen, Rolde, Tynaarloo, Vries of Smilde. Wanneer u 's ochtends belt kan de monteur van Computerservice Assen 's middags al bij u op de stoep staan.

Reparatie van laptop of computer in Smilde

In de meeste gevallen kunnen wij uw computer of laptop bij u thuis repareren. Natuurlijk kan het voorkomen dat er meer tijd en materiaal voor nodig is om uw apparaat te herstellen. Wanneer dit het geval is nemen wij uw computer, vanzelfsprekend in overleg, vanuit Smilde mee naar onze werkplaats in Assen. Wij hebben een groot assortiment aan onderdelen beschikbaar, waarmee wij uw computer in de meeste gevallen al snel kunnen repareren. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan geven wij altijd eerst een prijsopgave. Pas wanneer u akkoord gaat beginnen wij aan het onderhoud van uw computer of laptop. Wilt u alvast een indicatie van wat uw computer reparatie gaat kosten? Bekijk dan onze tarieven voor een prijsoverzicht van onze diensten.

Actie voor inwoners van Bovensmilde

Maak nu kennis met Computerservice Assen, breng uw computer of laptop naar onze werkplaats in Assen en wij voeren de QuickScan kosteloos voor u uit. U krijgt tevens een lekker kopje koffie of thee. Maak daarom snel een afspraak en profiteer van deze aanbieding.

 

Computer reparatie Rolde: Computerservice Assen!

Heeft u problemen met uw laptop of computer en bent u op zoek naar computer reparatie in Rolde? Dan bent u bij Computerservice Assen aan het juiste adres! Wij lossen uw computerproblemen razendsnel en vakkundig voor uw op. Onze werkplaats en showroom zijn te vinden aan de Wiltonstraat 10 in Assen, slechts een klein stukje rijden vanaf Rolde! Mochten we uw computerproblemen niet telefonisch kunnen oplossen, dan komen we uiteraard bij u langs in Rolde, thuis of op kantoor. Bij Computerservice Assen wordt u meestal dezelfde dag nog geholpen!

 

Pc en laptop reparatie in Rolde

Mocht het nodig zijn dat we bij u thuis komen voor computer reparatie, dan kunnen we uw computerproblemen vaak ter plaatse oplossen. In sommige gevallen is de computer reparatie echter iets gecompliceerder en zijn er vervangende onderdelen nodig. In dat geval nemen we, uiteraard in overleg met u, uw pc of laptop mee naar onze werkplaats in Assen. Hier hebben wij een groot aantal computeronderdelen op voorraad. In de meeste gevallen is uw computer of laptop dan ook al binnen enkele dagen gerepareerd en weer klaar voor gebruik.

 

Altijd een prijsopgave voor uw computer reparatie in Rolde

De prijzen van computer of laptop reparaties variëren, waardoor het voor u lastig kan zijn om in te schatten wat de kosten voor u zullen bedragen. Wij begrijpen dat u wilt weten waar u aan toe bent, nog voordat uw apparaat gerepareerd wordt. Daarom geeft Computerservice Assen u altijd van tevoren een prijsopgave. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten over de tarieven van computerhulp in Rolde? Kijk dan op onze tarievenpagina.

Heeft uw laptop of pc een mankement en wilt u dat wij dit in Rolde komen repareren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij proberen altijd eerst uw computerproblemen telefonisch te verhelpen. Lukt dit niet, dan komen wij natuurlijk bij u langs voor de reparatie!

Computer reparatie Tynaarlo: Computerservice Assen!

Bent op zoek naar computer reparatie in Tynaarlo? Computerservice Assen staat klaar voor al uw computerproblemen! U kunt onze winkel vinden aan de Wiltonstraat 10 , slechts enkele minuten rijden vanaf Tynaarlo. Bij ons bent u aan het goede adres voor het vakkundig en snel oplossen van uw pc problemen. We proberen altijd eerst telefonisch uw computerproblemen op te lossen. Is dat niet mogelijk, dan komen we uiteraard bij u langs! Een monteur staat razendsnel bij u op de stoep in Tynaarlo, want belt u ‘s ochtends, dan kan er vaak ‘s middags of ‘s avonds al iemand langskomen!

 

Laptop en computer reparatie in Tynaarlo

Hoe gaat Computerservice Assen te werk? We kunnen de computer vaak ter plaatse voor u repareren. Mocht de computer reparatie wat meer tijd in beslag nemen, dan nemen we in overleg de computer mee naar onze werkplaats. Hier hebben wij veel computer onderdelen voorradig, waarmee wij uw apparaat meestal al snel kunnen repareren. U kunt uw computer of laptop in de meeste gevallen dan ook binnen enkele dagen weer gebruiken.

 

Computer reparatie Tynaarlo: altijd vooraf een prijsopgave

Computerproblemen zijn vaak snel opgelost, maar soms kunnen ze ook erg ingewikkeld zijn. Of uw computer nu een simpele of juist een gecompliceerde reparatie nodig heeft, we geven u altijd eerst een prijsopgave. Deze ontvangt u alvorens we de computer reparatie uitvoeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Een overzicht van onze tarieven kunt u alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Hebt u een probleem met uw laptop of computer en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost? Neem telefonisch contact met ons op. Wij hopen natuurlijk dat wij telefonisch uw computerprobleem kunnen oplossen. Mocht dit niet lukken, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe voor reparatie aan huis.