Computerservice Assen heeft voorrijkosten en Pick up & Return-service.

De voorrijkosten worden berekend indien u een monteur bij u thuis wil hebben om uw computer of netwerkprobleem op te lossen.
 
Kijk in onderstaande tabel voor de voorrijkosten.
 
Voorrijkosten:
Tot 10 KM:    € 25,00
Tot 10 tot 20 KM   € 35.00
Tot 20 tot 30 KM   € 45,00
Tot 30 tot 40 KM   € 55,00
Tot 40 tot 50 KM   € 65,00
Excl. eventuele parkeerkosten (in binnensteden)

Bij Pick up & Return-service wordt uw apparaat losgekoppel door de monteur en naar de werkplaats gebracht. Wanneer uw reparatie utigevoerd is wordt uw apparaat weer terug gebracht en wordt deze ook weer aangesloten. Tevens testen wij voor uw de internetverbinding en een eventueele printer of andere randapparatuur.
 

Geen auto, geen tijd, of weet niet hoe u uw computer afgekoppeld/aangesloten moet worden?

Welke redenen u heeft, het maakt niet uit. Bij de haal en brengservice wordt uw apparaat losgekoppel door de monteur en naar de werkplaats gebracht. Wanneer uw reparatie utigevoerd is wordt uw apparaat weer terug gebracht en wordt deze ook weer aangesloten. Tevens testen wij voor uw de internetverbinding en een eventueele printer of andere randapparatuur.

de kosten hiervoor zijn twee keer de bovenstaande voorrijkosten + € 5,00 voor het losmaken en vastmaken van kabels .e.d.
In overleg met u kunnen afwijken van de voorrijkosten.
 

Wilt u indien u online een afspraak maakt altijd uw adres invullen?
 
 
 
 
De werkelijke afstand wordt berekend via Google Maps. Hierbij wordt altijd de kortste afstand genomen en wordt berekend vanaf het adres Nijverheidsweg 7, 9403 VN in Assen.