Veel uitgevoerde reparaties bij iMacs:
 
(alle prijzen zijn vanaf prijzen. de uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw model en jaartal.)
 
Voeding: € 175,00
SSD 250 GB: € 150,00
SSD 500 GB: € 170,00
SSD 1 TB: € 200,00
 
Geheugen uitbreiding 8 GB: € 75,00
Geheugen uitreiding 16 GB: € 150,00
 
Datamigratie bij een nieuwe SSD: € 40,00
Reinigen inc. koelpastas: € 60,00
 
 
Wij repareren al jaren Apple producten en leveren al een tijdje refurbished Apple apparatuur, maar wist u dat we door onze samenwerking met grote Apple Premium Reseller van Nederland ook nieuwe Apple apparatuur kunnen leveren?
 
Wij bieden u een vergelijkbare prijs als bij de grote winkels in Nederland, maar bieden u uiteraard onze Service welke u niet elders vindt.
 
Onze Apple producten zijn momenteel niet standaard op voorraad maar dienen besteld te worden, over het algemeen is de levertijd 1 a 2 werkdagen. Ook de prijzen zijn dagprijzen, de op de website genoemde prijzen zijn richtprijzen en kunnen afwijken, vraag daarom altijd eerst een offerte aan. We zijn druk bezig de prijzen geautomatiseerd weer te geven op de website.
 
 
 
U kunt bij ons ook terecht voor uw iPhone reparaties.
 
Wij gebruiken altijd originele Apple onderdelen, bij enkele onderdelen kunt u eventueel kiezen voor een goedkoper model.
Indien het onderdeel voorradig is, repareren we binnen 2 uur.
 
 

Heeft uw MacBook Air of MacBook Pro problemen? Of vertoont uw iMac vreemde kuren? Schakel ComputerService Assen in. Onze monteur komt bij u langs om het probleem vast te stellen en direct op te lossen. Als het probleem niet ter plaatse opgelost kan worden, neemt de monteur uw MacBook of iMac mee naar onze werkplaats. Van tevoren krijgt u altijd een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u nooit teveel. Na reparatie werkt uw MacBook of iMac weer als vanouds. Ook voor extra geheugen, technisch periodiek onderhoud van uw Apple-apparaten kunt u terecht bij ComputerService Assen. Wij bieden diverse diensten aan.

Harde schijf vervangen

Mac Apple reparatie

Als de harde schijf van uw iMac of MacBook kapot is, kan dat verregaande gevolgen hebben voor uw gegevens en bestanden. Deze kunnen verloren gaan en misschien zelfs niet worden teruggehaald. Ook kan het gebeuren dat nieuwe gegevens en bestanden niet meer worden opgeslagen. Dan is het hoog tijd om iets aan uw defecte Mac te doen. ComputerService Assen kan uw harde schijf reparen of vervangen door een betere variant. Onze monteurs repareren of vervangen alle harde schijven van iMacs of MacBooks. Bij een defecte harde schijf kunnen onze monteurs meestal de gegevens die u eventueel kwijt bent geraakt opnieuw ophalen. Dat is de service van Computerservice Assen.

SSD schijf plaatsen in iMac of Macbook

Als uw iMac of Macbook steeds langzamer wordt, kunt u de harde schijf door ons laten vervangen door een SSD schijf. U merkt direct het snelheidsverschil. Wij beschikken over gespecialiseerde software, waarmee we het hele systeem kunnen verplaatsen naar een SSD schijf. Als u een SSD schijf in de iMac laat plaatsen, blijft de huidige harde schijf aanwezig in de iMac. Hier kunt u uw gegevens en bestanden op zetten zodat ze niet verloren gaan. Laat u een SSD schijf in een MacBook plaatsen, geldt dit als vervanging van de huidige harde schijf. Het is in dit geval dus handig om uw gegevens en bestanden op te slaan op een externe schijf. Een SSD schijf plaatsen, maakt uw iMac en MacBook in één klap sneller.

Softwareproblemen bij uw MacBook of iMac

Voorbeelden van softwareproblemen bij een iMac of MacBook zijn continu blijven laden, fouten in de opslag of corrupte gegevens. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan door bijvoorbeeld het programma dat problemen geeft, eraf te halen. Als het probleem echter in het besturingssysteem OS X zit, bent u wat verder van huis. Een softwarematig probleem kunnen wij voor u oplossen. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk voor uw reparatie te zorgen. En dankzij onze professionele software kunt u via onze website precies zien hoe ver wij zijn met de reparatie van uw iMac of MacBook.

Technisch onderhoud iMac of MacBook

Met technisch onderhoud van uw iMac of MacBook kunt u ergere problemen voorkomen en reparaties besparen. Daarom kunt u bij Computerservice Assen ook terecht voor een servicebeurt. Wij bieden twee verschillende servicebeurten aan waarmee u ervoor zorgt dat uw iMac of MacBook goed blijft werken: standaard en uitgebreid. Bij de standaard variant checken we de software van de MacBook of iMac. In de uitgebreide servicebeurt maken onze technici alles schoon, aan de binnenkant en buitenkant. Na de servicebeurt ontvangt u een rapport van de uitgevoerde acties.

Voeding iMac en MacBook

ComputerService Assen kan ook problemen met de voeding van uw iMac of MacBook oplossen. Een defect aan de voeding kan bijvoorbeeld komen door slijtage of kortsluiting. Ook door blikseminslag kan de voeding voor de iMac en MacBook ermee ophouden. Als dat gebeurt, wil de computer vaak niet eens opstarten. Voeding is echter vrij gemakkelijk te vervangen en u bent daar gelukkig geen fortuin voor kwijt. Wij kunnen bij u langskomen om de voeding te vervangen. Als de voeding door blikseminslag is veroorzaakt, kunt u de kosten vaak zelfs declareren bij de verzekering. Zo is de voeding eenvoudig en snel vervangen.

Scherm iMac of MacBook verbeteren

Een MacBook wordt regelmatig overal mee naartoe genomen. Bij onjuiste bescherming kunnen er dan beschadigingen aan het scherm ontstaan. Ook bij een iMac, hoewel die minder verplaatst wordt, komt het wel eens voor dat het scherm niet optimaal meer werkt. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde verticale strepen, omgedraaide kleuren of rode vlekken over het scherm. Al deze mankementen kunnen het werken op een iMac of MacBook zeer moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Bij ComputerService Assen stellen we eerst vast wat de oorzaak is van het beschadigde scherm en dragen vervolgens een oplossing aan. Met een beetje geluk hoeft er slechts een onderdeel vervangen te worden, maar in het ergste geval zult u een nieuwe computer moeten kopen. Wij geven u altijd eerlijk advies over de oplossing voor het probleem met het scherm.

Extra geheugen op uw MacBook of iMac

Hoewel een MacBook en iMac al flink wat geheugen bevatten, kan het prettig zijn om wat extra geheugen toe te voegen. Juist omdat MacBooks of iMacs vaak worden gebruikt voor grafische toepassingen betekent dat een grote impact op het geheugen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het geheugen van de iMac of MacBook te vergroten. Ook als de computer traag wordt door de vele toepassingen kunnen wij het voor u optimaliseren. Daarnaast kunnen we ook uw werkgeheugen controleren op fouten en indien noodzakelijk vervangen. Zo blijft uw iMac of MacBook optimaal werken.
 
 
{product 142|name|description|picture|pricedis3|pricetax1}
 
----
 
{product 142|name|cart|description|picture|pricedis3|pricetax1}
 
 
-----
 
  {product 142|cart|picture|pricedis3|pricetax1} 
 
 
{product 142|cart|picture|pricedis3|pricetax1}