Computer reparatie Smilde: Computerservice Assen!

Vertoont uw computer of laptop gebreken en bent u op zoek naar een computer reparateur in Smilde? Computerservice Assen lost het voor u op! Binnen enkele minuten rijden bent u bij onze winkel en werkplaats in Assen. Hier repareren wij snel en vakkundig uw laptop of computer. Geen tijd om van Smilde naar Assen te komen? Geef ons een belletje en dan zullen we proberen u telefonisch verder te helpen. Bij sprake van een reparatie kunnen wij ook gewoon bij u langskomen in Assen, Rolde, Tynaarloo, Vries of Smilde. Wanneer u 's ochtends belt kan de monteur van Computerservice Assen 's middags al bij u op de stoep staan.

Reparatie van laptop of computer in Smilde

In de meeste gevallen kunnen wij uw computer of laptop bij u thuis repareren. Natuurlijk kan het voorkomen dat er meer tijd en materiaal voor nodig is om uw apparaat te herstellen. Wanneer dit het geval is nemen wij uw computer, vanzelfsprekend in overleg, vanuit Smilde mee naar onze werkplaats in Assen. Wij hebben een groot assortiment aan onderdelen beschikbaar, waarmee wij uw computer in de meeste gevallen al snel kunnen repareren. Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan geven wij altijd eerst een prijsopgave. Pas wanneer u akkoord gaat beginnen wij aan het onderhoud van uw computer of laptop. Wilt u alvast een indicatie van wat uw computer reparatie gaat kosten? Bekijk dan onze tarieven voor een prijsoverzicht van onze diensten.

Actie voor inwoners van Bovensmilde

Maak nu kennis met Computerservice Assen, breng uw computer of laptop naar onze werkplaats in Assen en wij voeren de QuickScan kosteloos voor u uit. U krijgt tevens een lekker kopje koffie of thee. Maak daarom snel een afspraak en profiteer van deze aanbieding.