Computer reparatie Rolde: Computerservice Assen!

Heeft u problemen met uw laptop of computer en bent u op zoek naar computer reparatie in Rolde? Dan bent u bij Computerservice Assen aan het juiste adres! Wij lossen uw computerproblemen razendsnel en vakkundig voor uw op. Onze werkplaats en showroom zijn te vinden aan de Wiltonstraat 10 in Assen, slechts een klein stukje rijden vanaf Rolde! Mochten we uw computerproblemen niet telefonisch kunnen oplossen, dan komen we uiteraard bij u langs in Rolde, thuis of op kantoor. Bij Computerservice Assen wordt u meestal dezelfde dag nog geholpen!

 

Pc en laptop reparatie in Rolde

Mocht het nodig zijn dat we bij u thuis komen voor computer reparatie, dan kunnen we uw computerproblemen vaak ter plaatse oplossen. In sommige gevallen is de computer reparatie echter iets gecompliceerder en zijn er vervangende onderdelen nodig. In dat geval nemen we, uiteraard in overleg met u, uw pc of laptop mee naar onze werkplaats in Assen. Hier hebben wij een groot aantal computeronderdelen op voorraad. In de meeste gevallen is uw computer of laptop dan ook al binnen enkele dagen gerepareerd en weer klaar voor gebruik.

 

Altijd een prijsopgave voor uw computer reparatie in Rolde

De prijzen van computer of laptop reparaties variƫren, waardoor het voor u lastig kan zijn om in te schatten wat de kosten voor u zullen bedragen. Wij begrijpen dat u wilt weten waar u aan toe bent, nog voordat uw apparaat gerepareerd wordt. Daarom geeft Computerservice Assen u altijd van tevoren een prijsopgave. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten over de tarieven van computerhulp in Rolde? Kijk dan op onze tarievenpagina.

Heeft uw laptop of pc een mankement en wilt u dat wij dit in Rolde komen repareren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij proberen altijd eerst uw computerproblemen telefonisch te verhelpen. Lukt dit niet, dan komen wij natuurlijk bij u langs voor de reparatie!