Computerreparatie in Assen? Computerservice Assen!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor computerreparatie in Assen? Kies voor Computerservice Assen, computerhulp bij u thuis of op kantoor. Doordat wij al meer dan 15 jaar actief zijn als professioneel automatiseerder,zijn wij een vertrouwd adres voor deskundige computerreparatie. Maar ook voor de aanschaf van een nieuwe computer of laptop kunt u bij ons terecht. Bij ons staat goed advies voorop.

Computerreparatie in Assen en omgeving

Computerservice Assen is hét adres voor computerreparatie in Assen en omgeving. U hoeft voor reparatie van uw computer of laptop niet perse naar Assen te komen: wij repareren namelijk ook computers bij u thuis of op kantoor. Als u problemen met uw computer hebt, lossen wij deze snel en vakkundig voor u op. Dat begint bij onze telefonische helpdesk, waarmee wij u hulp op afstand kunnen geven. Zijn de problemen niet telefonisch op te lossen? Dan komen wij bij u langs. Belt u ‘s morgens, dan kan er vaak dezelfde middag of avond al een monteur bij u langskomen!

Reparatie aan huis

Wanneer wij bij u langskomen voor computerreparatie in Assen of omgeving, kan een reparatie vaak ter plaatse uitgevoerd worden. In enkele gevallen is dit echter niet mogelijk. Onze monteur neemt dan, in overleg met u, uw pc voor reparatie mee naar Assen. In onze werkplaats repareren wij uw computer, zodat u weer snel voorzien bent van een perfect werkend apparaat. U ontvangt van ons altijd vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Om alvast een idee te krijgen van onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze speciale pagina over computerreparatie.

Wat kost computerreparatie van Computerservice Assen?

Wilt u gebruikmaken van onze reparatieservice aan huis in bijvoorbeeld Assen, Vries, Rolde, Smilde of Tynaarlo? Dan wilt u natuurlijk weten wat hier het kostenplaatje van is. Bekijk onze tarieven voor thuisservice voor een indicatie van de kosten. Uiteraard kunt u ook de kosten van reparatie in onze werkplaats bekijken. Vindt u echter dat voorkomen beter is dan genezen? Breng uw computer of laptop langs voor een Quickscan.

Wilt u meer weten over computerhulp van Computerservice Assen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!