CSA Lijn Intel Systemen

 

QuickScan

Regelmatig ontvangen wij in onze winkel klanten die om een onderhoudsbeurt voor hun laptop of computer vragen. Achteraf blijkt soms echter dat onderhoud niet nodig was. Aan andere kant komt het voor dat klanten denken dat alles in orde is, terwijl hun laptop of computer ongemerkt toch problemen heeft. Om te voorkomen dat een van beide gevallen u overkomt, bieden wij de QuickScan aan. Een snelle en voordelige scan die u binnen een paar minuten een indicatie geeft van de status van uw apparaat.

Hoe werkt de QuickScan?

  • Kom met de computer naar de werkplaats

  • Wij scannen het apparaat terwijl u wacht

  • Ontvang de resultaten van de QuickScan

  • Profiteer van korting op een onderhoudsbeurt en antivirus

Binnen een paar minuten weten waar u aan toe bent

Voor de QuickScan van Computerservice Assen kunt u met uw laptop of computer naar de werkplaats komen. Wij koppelen uw apparaat aan onze speciale scansoftware, waarmee wij binnen enkele minuten kunnen achterhalen hoe de status van uw laptop of computer is. Uit de scan komt een resultaat in de vorm van een cijfer tussen 1 en 10. Aan de hand van dit cijfer krijgt u een indicatie van hoe uw apparaat er aan toe is. Vanzelfsprekend geven wij u, indien er iets mis is met uw computer, tevens een overzicht van de kritieke meldingen en adviezen die uit de scan zijn gekomen.

Kiest u voor een onderhoudsbeurt, dan is de QuickScan gratis

Natuurlijk hopen wij dat uw laptop of computer geen gebreken vertoont. Blijkt echter uit de QuickScan dat het wel nodig is om onderhoud uit te voeren, dan bieden wij u een onderhoudsbeurt aan voor slechts €45. De QuickScan is in dat geval gratis. Is er niets aan de hand met uw apparaat, dan kost de QuickScan €19,95. Van de scan krijgt u altijd een rapport mee, waarin u de resultaten nog eens rustig kunt nalezen. Hebt u onderhoud aan uw computer laten uitvoeren, dan krijgt u een speciale rapportage met daarin de verschillen in prestaties van voor en na het onderhoud.

Korting op Eset Internet Security bij een QuickScan

Wij zijn blij dat u voor ons kiest als het gaat om de veiligheid van uw computer of laptop. Ook als uit de QuickScan blijkt dat uw computer in orde is, willen wij u daarom helpen om uw apparaat zo lang mogelijk gezond te houden. Iedereen die een QuickScan laat uitvoeren bij Computerservice Assen kan daarom, ongeacht de uitkomst, gebruikmaken van een aanbieding voor een jaarlicentie van internetbeveiliger Eset Internet Security. Met deze actie krijgt u deze licentie voor slechts €29,95.

Afspraak maken of andere vragen?

Neem gerust telefonisch contact met ons op als u vragen heeft over een QuickScan. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0592-710463. Ook adviseren wij u vrijblijvend over andere computer- of laptopreparaties. Problemen met uw computer of laptop lossen wij snel en deskundig op, zo weet u zeker dat u niet gelijk weer problemen ondervindt.

 

Bent u benieuwd hoe zo'n Quickscan rapport er nou precies uit ziet? Hieronder vindt u een voorbeeld:
 
 
QuickScanP2
 
 
contact Computer Service Assen