Telefoons

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon? En wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Dan bent u bij Computerservice Assen aan het juiste adres! Wij verkopen Iphones en Android 1 GM6 telefoons die nagenoeg vrij zijn van gebruikssporen. Met andere woorden: u heeft alle voordelen van een nieuwe telefoon, maar  dan voor een lagere prijs.

Aanbod mobiele telefoons

U heeft bij ons de keuze uit de Android 1 GM6 en verschillende IPhones. U kunt beide merken via onze webshop bestellen en daarna afhalen bij onze werkplaats aan de Wiltonstraat 10 te Assen. Wilt u liever dat wij uw telefoon bij u bezorgen? Ook dat is mogelijk!

Android 1 GM6

Bent u op zoek naar een mooie telefoon met een superieur technisch innerlijk? Dan is de Android 1 GM6 iets voor u! Deze telefoon heeft een mooi design, heeft een uitbreidbaar geheugen en is verkrijgbaar in de kleuren White/Gold en Space Grey.

IPhone

Bent u meer een liefhebber van de Apple Iphone? Ook dit populaire merk is verkrijgbaar bij Computerservice Assen. De Iphone staat bekend om het mooie design, de nieuwste techniek en het gebruiksvriendelijke besturingssysteem. Wij hebben in ons assortiment verschillende Iphones zoals de Iphone 5s, 6 en 6s. Bij deze telefoons heeft u de keuze uit de kleuren Silver en Space Grey en ze zijn verkrijgbaar met verschillende geheugengroottes.


Grondige inspectie

De telefoons die Computerservice Assen levert zijn 95,5% vrij van gebruikssporen. Daarnaast hebben de telefoons een uitgebreide inspectie ondergaan waarbij de software en de hardware goed zijn nagekeken. Ook wordt het toestel volledig gereinigd. Op deze manier bent u ervan verzekert dat uw nieuwe telefoon ook als nieuw werkt. Mocht u onverhoopt toch nog tegen een probleem aanlopen, dan kunt u gebruik maken van onze 24 maanden garantie.     

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!