Computer inruilen

Bent u toe aan een nieuwe computer? En weet u niet wat u met uw oude Windows PC moet doen? Dan hebben wij goed nieuws voor u: uw pc is geld waard! Bij ComputerService Assen kunt u uw computer inruilen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.

Computer inruilen: hoe werkt dat?

Heeft u een Windows PC staan die u niet meer gebruikt? Of heeft u net besloten om een nieuwe computer aan te schaffen? Veel mensen weten niet goed wat ze met hun oude computers aanmoeten. Daarom worden ze op zolder of in de kast opgeslagen. Zonde! Het is namelijk mogelijk om uw computer in te ruilen. Wilt u uw computer inruilen? De procedure bij ComputerService Assen is als volgt:

  • Vul onderstaand formulier in.
  • U ontvangt van ons een indicatieprijs.
  • Interessant? Dan maken we een afspraak en komt u langs met uw oude pc.

Vervolgens checken wij of uw pc goed genoeg is om in te ruilen. Als alles in orde is, dan komen wij met een definitief bod!

Houd hier rekening mee

Computer inruilen? Dan zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden: 

  • U kunt bij ons alleen een computer inruilen waarvan het systeem maximaal 6 jaar oud is. Hierbij kunt u de datum op het moederbord als jaartal aanhouden.
  • Het is belangrijk om te weten dat wij voor Windows Vista en eerdere systemen maximaal €25,- betalen.
  • Wij vragen u om een originele licentie bij het inruilen van uw computer. Zonder de licentie kunnen wij de pc helaas niet aannemen. Bedenk goed dat hoe ouder de pc is, hoe minder deze waard is. Wacht dus vooral niet te lang met inruilen!

Computerservice Assen is wettelijk verplicht een registratie bij te houden van de goederen die wij inkopen. Daarom vragen wij bij het inruilen om een geldig legitimatiebewijs. Wat wij met het legitimatiebewijs doen? Uw systeem wordt geregistreerd in het landelijke systeem van opkopers. Hierbij noteren wij het nummer van uw legitimatiebewijs en de naam die hierop vermeld staat. Meer weten? Lees meer over het Digitaal Opkopers Register (DOR).

Ons inruilformulier

Vul ons inruilformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Heeft u nog andere vragen? Of wilt u meer informatie over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op!