Raar geluid laptop

Heeft u een laptop die een raar geluid of heel veel geluid maakt? Of mist u het blazende geluid wat u normaal gesproken wel hoort? Wordt de laptop steeds erg warm of zelfs heet? Wacht dan niet te lang en neem dan contact op met de telefonische helpdesk van Computerservice Assen.

Oorzaak raar geluid laptop

Het vervelende geluid wat u hoort is waarschijnlijk de koeler of ventilator die stuk is en dient vervangen te worden. De ventilator is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van uw laptop en houdt bijvoorbeeld de processoren op het moederbord koel. Wanneer deze koeler stuk is kan de laptop oververhit raken en zorgen voor een raar geluid. Het is van belang dat u uw laptop zo snel mogelijk laat repareren om verdere schade en onnodige kosten te voorkomen. Denkt u dat de ventilator vervangen moet worden? Geen paniek, wij vervangen de ventilator snel en gemakkelijk.

Regelmatige servicebeurt laptop

Computers kunnen niet goed tegen stof en warmte. Stof zorgt er namelijk voor dat de luchtstroom die nodig is om de computer of laptop te koelen belemmerd wordt. Hierdoor kan de temperatuur hoog oplopen in het apparaat, wat de hardware niet ten goede komt. Behalve dat de stof zorgt voor hoge temperaturen kan het ook zorgen voor kortsluiting. Doordat de behuizing van een laptop krapper is, zijn laptops extra vatbaar voor oververhitting of kortsluiting. Om voor een langere tijd te genieten van uw laptop, is het daarom verstandig om eens per jaar een servicebeurt uit te voeren. Wij maken de laptop dan van binnen schoon zodat deze weer vrij is van stof, dit vergroot de levensduur aanzienlijk.

Computer reparatie en -service Assen

Met Computerservice Assen kunt u gemakkelijk telefonisch contact opnemen voor vrijblijvend advies over computer- of laptopreparatie. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk telefonisch te adviseren. Indien het toch nodig is om het probleem zelf te analyseren, maar u kunt niet naar de werkplaats komen, dan kunnen wij bij u thuis of op kantoor komen. Niet alleen voor reparatie of onderhoud, maar ook voor bijvoorbeeld het installeren van werkplekken of netwerken. Computer- en laptopproblemen lossen wij snel en deskundig op, zo weet u zeker dat u niet gelijk weer problemen ondervindt.


contact Computer Service Assen