ComputerService Assen is verkoper van de diensten van alle leveranciers die hun diensten leveren voor de aan te leggen glasvezel in Noordoost-Drenthe.

 
Gratis aanmelden tot 1 januari 2019

Op 17 december is bekend gemaakt dat 46,6% van de bewoners zich aangemeld hebben voor een glasvezelverbinding, In 2019 zal begonnen worden met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

U kunt zich via ComputerService Assen nog tot 1 januari 2019 zonder extra kosten aanmelden voor een glasvezelverbinding. U betaald na oplevering alleen het abonnementsgeld en het vastrecht van € 7,50.
Na 1 januari 2019 zullen aanvragen beoordeeld worden door 'Glasvezel Buitenaf'. Mogelijk gaat u dan minimaal € 995,00 extra betalen voor een aansluiting.

Gratis advies

Wilt u weten of glasvezel voor u interessant is? U kunt voor een gratis advies langs komen op onze locatie in Assen (Wiltonstraat 10). Ook kan een adviseur van Computerservice Assen bij u langs komen om samen met u te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden en de mogelijke voordelen zijn. Dit kan tot 25 km. van Assen.

Neemt u achteraf een dienst af via Computerservice Assen bij één van de dienstverleners, dan krijgt u van ons een kortingsbon van € 35,00, die u bij ons kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een reparatie aan uw computer/laptop/smartphone of voor het aanleggen van eventuele nieuwe bekabeling bij u in huis of op kantoor, nadat uw glasvezelverbinding is opgeleverd.

Postcodecheck

Woont u het genoemde gebied? Doe dan eerst de postcodecheck op de website van Glasvezel Buitenaf of bel ons op 0592-710463.

aanbieders